KONFERENCIERS
ADMINISTRATOR

Musikhuset - Store sal

Marianne Von Toornburg - sanger og sangskriver. Næstformand i Dansk Artist Forbund.

 

 

 

 

 

 

Musikhuset - Lille sal

Kristina Holgersen – Komponist, sanger og medlem af DPAs og ROSAs bestyrelse.

 

 

 

 

 

Archauz – Store sal

Michael Hamilton – sanger, sangskriver, samfundskritiker, showmand og selvbestaltet sektleder.

 

 

 

 

 

Musikhuset – Rytmisk sal

Peter Schødt Dalsgaard – tidligere kunstnerisk leder af det regionale spillested Paletten og én af initiativtagerne til livingroomconcert.com. Driver i dag eget firma under navnet Eventsupport.

 

 

 

Ridehuset

Thomas Juul - har arrangeret og præsenteret utallige koncerter i gennem 10 år, og er en hund for ny musik. Tidligere booker for Kulisselageret, Horsens, Århus Festuge og Tivoli Friheden.

 

 

 

 

  
Officers/P3 scenen

Carsten Holm - gennem tiden vært på utallige musikprogrammer på P3, senest Public Søndag. Noget at det tætteste man kan komme på musikalsk alvidende og i hvert fald med en enorm indsigt i det danske musikmiljø.

 

 

 

 

 

Mortens Steensgaard - skuespiller, musik-maniker og ikke mindst den stolte præsentator at de netop udvalgte vindere af KarriereKanonen 2009.

 

 

 

 

Voxhall

Jon Gotteberg - daglig leder af Parkteatret i Oslo. Tidligere bookingansvarlig på spillestedet Chateau Neuf. Har været involveret i Norsk Rockforbund siden 2002 og sider nu i fagrådet for rockklubber.

 

 

 

 
Filuren (fredag)

Tomas Koefoed – bedre kendt som Obersten og energisk bassist i bandet Mnemic, som har turneret med bl.a. Metallica, Deftones og Macine Head.

 

 

 

 

 

Filuren (lørdag)

Kristian Maagard - uddannet musiker på Center for rytmisk musik og bevægelse, Lektor i musik og Master i børnemusik udover at undervise i musik spille han Klaver i Jungle Boogie Band