MUSIKKEN PÅ SPOT FESTIVAL 2009
*HVAD SKAL DER TIL FOR AT SLÅ I GENNEM I ENGLAND? / WHAT DOES IT TAKE TO MAKE IT IN THE UK? [DK]
23/05/2009 | 14:15 | Brobjergskolen

England er stadig en vigtig platform til international succes. Dette panel vil prøve at vise vejen til succes på dette vigtige marked. Vi har samlet et panel, som alle kan dele ud af tidssvarende oplevelser af at arbejde med musik i England.
Lørdag 23. maj | 14:15 - 15:15 | Brobjergskolen

Dr. Keith Harris
Veteran i den engelske musik industri. Er pt. "director of Performer Affairs" i PPL, formand for Musictank og lektor ved University of Westminster. Har i længere tid repræsenteret Stevie Wonder.

Tim Hole
Ledende direktør af Audio Authority Management. Grundlagt til at varetage en række pladeproducenters karrierer, Audio Authority har siden udvidet sig til også at varetage artist management og ledende produktion. Med erfaring fra A&R-afdelingen hos Warner Bros. og Universal, er Tim Holes erfaring med den moderne musik industri vel fastslået.

Mike Walsh
Har 18 års erfaring indenfor radio og musik industrien. Arbejdede med promotion hos Parlophone i midt 90'erne med bands som Radiohead, Blur og Coldplay. Mike har været "Head of Music" hos Century FM networks, og for nylig, hos Xfm Network. Er også Sony Radio Awards dommer og deltager i Brits Critic's Choice og Live Panels. 

Martin Elbourne
Martin har arbejdet med indiebands i de sidste 30 år og er allermest kendt for sit arbejde med Glastonbury Festivalen samt for at booke for andre britiske festivaler. Sammen med Jon Mcildowie dannede han TGE. For tiden booker han de store scener på Glastonbury, Lovebox og Jersey Live samt en del til Guilfest.  

Simon Raymonde
Som del af det markante band Cocteau Twins brugte Simon 80erne og 90erne i studiet og på landevejen, indtil bandet opløstes i '97. Så begyndte et nyt kapitel i hans liv, da han startede sit eget label Bella Union.  Ved at signe navne som Midlake, Fleet Foxes, Andrew Bird, har han gjort Bella Union til et af de vigtigste indie-pladeselskaber i verden.

Neil McCormick
En af Englands kendteste musikkritikere og -forfattere. Har ugentlig klumme hos Daily Telegraph, gæster ofte BBC TV og radio. Startede med skriveriet som 17-årig i Dublin hvor han - bl.a. som ven af U2 - også forsøgte sig med en musikerkarriere i diverse obskure bands. I 2006 udsendte han "U2 by U2" - det års bedst sælgende musikbog på verdensplan.

 LINKS