STØTTE
MARTIN ROSS
Hvad er støtte til projekter? Læs mere her. 

Penge
Økonomisk giver Spotter støtte til udgifter, der afholdes i forbindelse med et projekt. Hvis du skal bruge en billet til at anmelde en koncert, have fremkaldt live-billeder, har købt maling og lærred til et A kid Hereafter-maleri, eller vil forme en saxofon i ler, kan Spotter betale. Af musikpolitiske grunde kan vi ikke betale porto, transport og overnatning. Du vil altså aldrig kunne tjene på et Spotter-projekt, men du kan få dækket de udgifter, der direkte knytter sig til projektet. 

Samarbejde
Distribution, kontakter, synlighed og realisering er den egentlige støtte og gevinst ved at være en Spotter. Når du kommer ind under Spotter, giver vi dig flere muligheder, end du ville have som privatperson. Et interview backstage med bandet, pressens opmærksomhed på dine events, mulighed for samarbejde med musikerne, dine billeder, musik, film og lignende på hjemmesiden, indvirkning på festivalens udformning, afprøvning af hvad du kan finde på.

Billet
Som incitament og belønning, vil de Spottere, der gør det mest solide arbejde frem til SPOT Festival, få en partoutbillet.

Har du en idé vi skal støtte? Skriv til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Vil du vide mere, kan du læse om Spotter her, og få inspiration her.