MENINGEN
MARTIN ROSS
Her kan du læse en præsentation af Spotter.

Idéen
Selve SPOT Festival viser ny dansk musik, der enten står overfor eller fortjener et gennembrud. I den visning, er der både en masse musikere og en masse andre kunstformer, der desværre ikke er plads til. Det er al den fravalgte kreativitet, Spotter gerne vil præsentere. 

Hovedformålet er stadig at promovere SPOTs musik, men måden det bliver gjort på, vil vi gerne skabe i samarbejde med dig. Spotter har derfor, frem til festivalens afvikling d. 21.-23. maj, fået ressourcer til at støtte projekter, som du enten finder på eller hjælper med at udføre. Publikumsskabte projekter, der kan sætte fokus på kerneproduktet, musik.

Projekterne
Projekternes udformning og seriøsitet er helt op til dig. På Spotter-redaktionen laver vi løbende videodagbøger og interviews med SPOT-bands med den ene hånd, og stryger perleplader med den anden. Samtidig lægger vi løbende opgaver ud på forsiden af Spotter, som du kan hjælpe med at udføre. Kan du fotografere, male, danse, synge, skrive, modelere, komponerer eller noget tredje, og/eller har en god idé til et projekt, der kan sætte fokus på ny dansk musik, vil vi gerne høre fra dig.

Du skal bare give los. Hvis du vil anmelde en koncert, interviewe bandet backstage, lave en animation til spotfestival.dk, analysere metals tilstand i Danmark i forhold til SPOTs program, skrive et slogan til Spotter, male Prins Nitram i impressionistisk stil, spille 'Intet stopper helt' på tuba eller sy en Lucy Love-inspireret kjole ud af 100 blikfløjter, så vil vi gerne støtte. Vil du optage en koncert sørger vi for kontakt til spillestedet og betaler billetten. Mangler du et sted at læse dit digt med titlen 'Beta Satan og jeg' op, arrangerer vi en spoken word-aften.

Outro
Til slut skal siges, at det overordnede sigte selvfølgelig er at få skabt opmærksomhed om SPOT Festival og SPOTs bands. Hvis den opmærksomhed kan skabes gennem en realisering af dine idéer, håber vi, at både du og festivalen bliver en lille smule rigere efter hvert projekt.

Er du klar til at gå i gang? Skriv til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Vil du vide mere, kan du læse om støtte til projekter her,
og få inspiration her