SPOT STILEN!
KARINA ANDERSEN

Foto: Gitte Hansen
Foto: Gitte Hansen
Foto: Gitte Hansen
Foto: Gitte Hansen
Tendensen blandt rockfolket har længe været sort!! Sort hår, sort tøj og sort, cool attitude. Den tendens er der stadig. Hvis man tager et blik udover SPOT Festivalens farvepotpourri, så er sort stadig den dominerende tendens. Det er bare det, rock altid har været – lige fra 50’erne og frem til nu. Det ER stilen, og det hører ligesom til.

Men redaktionen besluttede sig alligevel for at tage et blik på, om andre farver har fået sneget sig ind i rockstilen på dette års SPOT Festival. Og undervejs dukkede flere forskellige udformninger af SPOT moden frem, som både kan betegnes som værende individuelt kendetegnet, men alligevel ensrettet: Tilfældigheder med fuldstændigt overlæg!

Det skal simpelthen se ud som om, at man med cool afslappet attitude har taget det første, det bedste, der lå i skabet, men som på magisk vis udstråler den fede stil. Vi så alt lige fra 80’er pandebånd med pastelfarver, Rayban-solbriller i Dylan-stilen, pangfarvede sokker, alt i huer og hatte, blå heldragter, flere former for skæg-længder og tykkelse, der ville gøre enhver hulemand misundelig og ikke mindst: morgenhåret! Håret, der sikkert er blevet brugt flere timer på, men som ser ganske rodet og tilfældigt ud.

Uden at generalisere eller at fremkalde stereotyper, har vi delt folk op i tre kategorier: 1) ren rock ’n’ roll – det sorte outfit; 2) ”Alphabeat”-agtig / pangfarver; 3) hillbilly. Du kan selv prøve, om du kan spotte folk i disse kategorier eller find på din helt egen kategori. Der er i hvert fald nok at se på!