GODE VIBES PÅ SPOT 2009
ERIK BARKMAN
Foto: Sofie Amalie Klougart
Leder af SPOT Gunnar Madsen synes, det er gået rigtig godt. Foto: Sofie Amalie Klougart
Endnu en begivenhedsrig og komprimeret SPOT-festival lakker mod enden. Gunnar Madsen, mangeårig leder af SPOT-arrangør Dansk Rock Samråd, er frisk med en status: Det er gået godt. Rigtig godt.

Solen står lavt over Århus, mens en tålmodig Gunnar Madsen lader sig fotografere til SPOTs hjemmeside. Med solskin i øjnene fælder en træt og tilfreds ROSA-leder dom over årets festival:

- Koncerterne har været velbesøgte, og tilbagemeldingerne fra både branchefolk og publikummer lyder på, at udvalget har været varieret, bredt og kompetent, noterer Madsen sig.

- Jeg er nok især glad for, at det er lykkes at fastholde SPOT Festivalen som et sted, hvor der hersker en særlig åben og nysgerrig stemning blandt publikum. Derudover tog vi en chance med åbningskoncerten, som alligevel blev en stor musikalsk succes. Det varmer! Og så er det dejligt, at vi igen har kunnet få hjælp af alle de flittige og kompetente frivillige, uden hvilken festivalen slet ikke kunne afvikles.

Billetkoks og gode vibrationer
- Hvad er gået knap så godt? vil SPOT Lives udsendte vide.

- Til åbningskoncerten gik der koks i billetsystemet, hvilket skabte nogle ærgrelser og frustrationer. Det skal rettes til næste år! Ellers er det ikke mit indtryk, at der er gået noget galt, mener Madsen.

Han kan glæde sig over et billetsalg, der har oppet sig markant i forhold til sidste år – og det relativt fine danske maj-vejr.

- Men hvor stort udbytte, bands og branchefolk har haft af festivalen, får vi først overblik over ud på efteråret. Jeg ved, at Are We Brothers har fået en fransk aftale i hus. Men ellers må jeg nøjes med at konstatere, at ”viben” har været rigtig god, konkluderer Madsen.