AT VÆRE GRØN PÅ SPOT
KARINA ANDERSEN
The Green Lives netværker på SPOT. Foto: Gitte Hansen
The Green Lives netværker på SPOT. Foto: Gitte Hansen
The Green Lives, som er et ret nyt band, fanger vi et par timer efter deres veloverståede koncert på dette års SPOT Festival. Vi er interesserede i at høre nærmere om, hvordan det opleves for et upcoming band at spille på SPOT for første gang.

The Green Lives er ret euforiske, da vi møder dem, og de fortæller begejstret, at de allerede er blevet anmeldt i Gaffa, som har givet fem flotte stjerner.

-Det er virkelig stort at spille på SPOT, fortæller de og siger endvidere, at de faktisk næsten ikke havde turdet håbe på at få lov til at spille på SPOT. Men så retter de sig selv og siger, at jo, de turde godt håbe på det, men havde bare ikke troet på det.

De fortæller også, at de er glade for nu rigtigt at være en del af musiker-slænget på festivalen. Selv om de kender mange af de andre musikere i forvejen, fordi de ved, hvor vigtigt netværket i musikbranchen er. De føler dog samtidig, at de skiller sig ud fra mængden af de andre bands bl.a. i deres måde at bruge vokal på, og det ser de helt klart som en fordel.

-Vi har sendt en masse e-mails ud til branchefolk, så de skulle komme og høre os. Men vi ved ikke, hvordan de ser ud, så vi er faktisk ikke klar over, om de kom for at høre os, griner bandet, mens de krydser fingre for, at netværket på SPOT giver dem nogle muligheder for at få deres musik ud til et større publikum.