THE ASTEROIDS GALAXY TOUR – KLAR TIL AT EROBRE UNIVERSET
ANNE-KATRINE BAK

The Asteroids Galaxy Tour kan opleves på SPOT.
SPOT-aktuelle The Asteroids Galaxy Tour's debut album ”Fruit” er på trapperne – enkelte britiske og amerikanske medier har allerede fået fingre i albummet og deler store roser ud.

Bandet, som fik sin livedebut som opvarmning for selveste Amy Winehouse tilbage i 2007, er godt i gang med at understrege deres potentiale internationalt.

Da Apple-chef Steve Jobs sidste år skulle finde musik til en ny iPod Touch reklame, faldt valget på sangen ”Around the Bend” med TAGT – en beslutning som skulle vise sig at have stor betydning for det københavnske band. Med Apple-reklamen var der nemlig tale om en eksporering på det internationale marked, som bandet højst sandsynlig ikke ville kunne have opnået på anden vis.

Men her stopper det ikke: Den meget populære amerikanske tv-serie ”Gossip Girl” har også brugt en af TAGT sange, nemlig ”Hero”, i et af seriens afsnit og foråret har budt på en del amerikanske koncerter, bl.a. SXSW – så man må sige at eksponering af TAGT er stor.

Mette Lindberg fronting The Asteroids Galaxy Tour
The Asteroids Galaxy Tours Mette Lindberg - live til Eurosonic i Holland i februar 2009. FOTO: Søren Andersen
Og nu, er TAGT så klar med debuten ”Fruit” - et album som udkommer på bandets eget pladeselskab Small Giants og som allerede nu har høstet fine anmeldelser på diverse bristiske og amerikanske internet sites.

Udover de gode anmeldelser, er bandet også klar med en større Europaturné, hvor de bl.a. skal spille syv opvarmingsjob i UK for Katy Perry. Udover de engelske koncerter kan TAGT fans glæde sig til at se bandet spille i Tyskland, Holland, Frankrig og Belgien.