TAG TIL SPOT OG EN TUR I KØDKARRUSELLEN - MED RABAT
HENRIK FRIIS

Tag en tur i Kødkarrusellen og få rabat på din SPOT-billet. Foto: Jan Jul
Tag en tur i Kødkarrusellen og få rabat på din SPOT-billet. Foto: Jan Jul
Aarhus Teater og SPOT Festivalen indgår et samarbejde som i første omgang resulterer i rabatter – hvis man da ikke er så heldig at vinde i en af konkurrencerne …
Når både Aarhus Teaters ”Kødkarrusellen” og SPOT Festivalen er overstået, evaluerer parterne samarbejdet med henblik på evt. fremtidige fællesprojekter.

SPOT Festivalen og Aarhus Teater er indgået i et nyt samarbejde, som betyder, at teatergængere kan komme til festival med rabat – og omvendt.
Den helt konkrete anledning er, at Aarhus Teater 1. maj har premiere på Christian Lollikes stykke ”Kødkarrusellen – en teaterkoncert for fem ludere” – som bevæger sig i spændingsfeltet mellem teater og koncert, og hvor den netop Reumert-prisbelønnede dramatiker i høj grad benytter sig af rockens og den nye musiks virkemidler.

- Aarhus Teater skal være et åbent hus med direkte kontakt til den verden, vi lever i. Vi skal samarbejde med de mest kompetente scenekunstnere fra Århus, fra Danmark, fra Norden – ja, fra Europa – og gerne på tværs af kunstarterne. Teater, dans, performance, musik… Aarhus Teaters nye samarbejde med SPOT Festivalen, der har ført mange store og fornemme musiktalenter frem i rampelyset, ligger i naturlig forlængelse af denne ambition, siger Aarhus Teaters direktør Stefan Larsson.

- I år prøver vi samarbejdet af med Christian Lollikes teaterkoncert Kødkarrusellen, der netop er en hybrid mellem teater og musik. Når vi har set, hvad der kommer ud af dette pilotprojekt mellem SPOT Festivalen og Aarhus Teater, skal vi stikke hovederne sammen og se om vi skal udvide samarbejdet. Det bliver spændende, siger teaterdirektøren.

ROSA’s og SPOT Festivalens leder Gunnar Madsen tager samme tråd op: - Der er i disse tider ingen grund til ikke at afprøve forskellige samarbejdsmuligheder - hverken kunstnerisk eller økonomisk. Der sker mange spændende ting i den moderne teaterverden - som vi kun kan have gavn af at få kendskab til. Vi søger ikke specifikke resultater, men jagter konstant kunstnerisk viden og nye formidlingsmuligheder, siger Gunnar Madsen om det nye samarbejde.

Samarbejdet kommer i første omgang billetkøberne til gode:

Med partout-billet til SPOT er der halv pris på Kødkarrusellen. Foto: Jan Jul
Med partout-billet til SPOT er der halv pris på Kødkarrusellen. Foto: Jan Jul
100 med billet til ”Kødkarrusellen” opnår 75 kr. i rabat på partoutbillet til SPOT Festivalen. Kr. 420 +gebyr (normalpris kr. 495 +gebyr). Billetterne sælges fra GaffaShop, Klostergade 20, 8000 Århus C. Rabatbilletterne udbydes efter ”først-til-mølle”-princippet.

Alle med partout-billet til SPOT Festivalen kan få billet til halv normalpris kr. 110 (mod normalt kr. 220) til ”Kødkarrusellen” i hele spilleperioden. Billetterne sælges fra teatrets Billetservice i Skolegade 9, 8000 Århus C.

Desuden sætter parterne hhv. festival-billetter og teater-billetter på højkant i form af konkurrencer, som man kan læse mere om her og på www.aarhusteater.dk.

Kødkarrusellen spiller på Aarhus Teater Scala fra 1.-30. maj.
SPOT Festivalen løber af stabelen 21.-23. maj.