SPOTTER SPOTTER NYT
ANNE-KATRINE BAK
Et af mange nye tiltag fra SPOT Festivalen i år er Spotter - en underside på SPOT Festival-sitet, hvor du kan finde et hav af sjove indslag, der alle, på en eller anden måde, har noget at gøre med SPOT Festivalen.

Idéen bag Spotter er at fokusere på en masse af de kreative tiltag, som SPOT Festivalen genererer.
Spotter er et initiativ, som favner bredt - der er alt fra videodagbøger og interviews med SPOT-bands, perleplader, jingler, t-shirt design til liveanmeldelser og meget, meget mere.

Emily And The Orgasm Addicts kan opleves på aldeles slap line i deres videodagbøger.
Det overordnede sigte med Spotter er selvfølgelig at promovere SPOT Festivalen og den musik, som festivalen præsenterer – men alle kan være med. Så har du en god, sjov, skør eller spændende idé til, hvordan SPOT Festival kan promoveres, kan du kontakte Spotter-redaktionen. Derudover kan man også følge med i redaktionens projekter, hvor alle er velkomne til at komme med deres input.

Så klik ind på Spotter og se interviews med WhoMadeWho og The William Blakes, videodagbøger fra Emiliy And The Orgasm Addicts, Birk Storm og Ave og lyt til SPOT-casts med bl.a. Are We Brothers?, Rockettothesky, Fagget Fairys og Taxi Taxi!