MUNKEKOR, TRÆDEORGEL, GULVBAS OG METAL
JON HEDEDAL
Exmortem optræder med munkekor på SPOT
Exmortem optræder med munkekor på SPOT
Det bliver noget af en oplevelse, når Exmortem går på scenen til SPOT Festivalen. Bandet medbringer et seks mand stort munkekor samt statister. Ligeledes er der lagt op til noget særligt, når Kellermensch spiller: Det er første gang, de optræder live med alle de ”sjove” instrumenter, de bruger på deres debutalbum.

På årets SPOT Festival er der fokus på den tungere ende af musikken. To af de bands, som SPOT præsenterer i samarbejde med Metal Royale er Exmortem og Kellermensch. Nu er der kommet informationer om, hvad publikum kan vente sig, når de to bands går på scenen, og det ser bestemt interessant ud.

Metalgutterne fra Exmortem gør klar til det helt store udstyrsstykke, når de skal spille på SPOT. På scenen vil man udover bandet selv, opleve et seks mand stort munkekor, som vil bidrage til musikken. Derudover vil der også være ”statister” til stede under koncerten, som vil være med til at få bandets budskab frem.

Kellermench har både trædeorgel og gulvbas med på SPOT
Kellermench har både trædeorgel og gulvbas med på SPOT
- Med vores musik og tekster forsøger vi at stille spørgsmålstegn ved, hvordan vi som mennesker behandler hinanden, som det er tilfældet, og på den baggrund opstiller vi dette noget rædselsfulde univers/vision for fremtiden - som en slags advarsel om man vil, siger guitarist Martin Thim.

Når Kellermensch går på Voxhalls scene, kan man også forvente, at det bliver noget helt specielt. Bandet er på cd kendt for sin specielle lyd, der skyldes, at de benytter sig af instrumenter, der ikke så ofte bliver brugt inden for den tungere genre. Nu kan den lyd også opleves live, da bandet på SPOT for første gang optræder med de instrumenter, de benytter på deres debutalbum. Der er blandt andet tale om trædeorgel, gulvbas og violiner.