LEG MED ORD OG LYD PÅ SPOT
JON HEDEDAL

MikkelModulererMarius kan opleves på SPOT.
SPOT Festival samarbejder igen i år med Lyd+Litteratur. Samarbejdet er med til at sætte fokus på de initiativer, som Lyd+Litteratur står for. I år vil SPOT Festivalen og Lyd+Litteratur sammen præsentere fem kunstnere.

De fleste af navnene har tidligere optrådt på Lyd+Litteratur Festivalen, hvor sammensætningen af grupperne er sket på opfordring fra Lyd+Litteratur.

En af de konstellationer kan opleves på SPOT, nemlig Jørgen Teller & Lars Skinnebach. De optrådte på sidste års Lyd+Litteratur Festival, og har siden fastholdt samarbejdet, som efterfølgende har resulteret i en koncert i Frankrig.

Et andet navn er MikkelModulererMarius, som blev dannet tilbage i 2000 og består af musikeren Mikkel Meyer og forfatteren Marius Nørup-Nielsen. Duoen udgav tidligere i år albummet ”Ka' du lege!?” på Lyd+Litteraturs pladeselskab – og til fine anmeldelser.

Desuden præsenterer Lyd+Litteratur og SPOT veteranen T.S. Høeg, gruppen Red Shifter, der opstod i forbindelse med Lyd+Litteratur Festivalen 2005, samt Skammens Vogn, der består af Oliver Hoiness og Jacob Millung fra Moi Caprice og forfatteren Nikolaj Zeuthen.