HYGGESTEMNING VED MXD-FROKOST
JON HEDEDAL
Som vanligt afholdes der MXD frokost for særligt indbudte gæster under SPOT. Men i år bliver der lagt op til hygge i bedste mormor-stil med rødternede duge, picnickurve og orgelmusik. Serveringen står Foreningsbutikkens ressourcebank for.

Når der afholdes MXD frokost fredag 22. maj klokken 12:15 i ArcHauz er der budt indenfor til ægte mormor- og kolonihavehygge. De inviterede gæster vil blive trakteret med picnickurve, og der vil være dækket fint op med rødternede duge. Underholdningen under frokosten bliver leveret af Mogens fra Frederikshavn, der vil spille danske slagere på sit orgel.

Under frokosten vil gæsterne blive opvartet af otte seniorer, der alle er medlemmer af Foreningsbutikkens ressourcebank. Ressourcebanken er en forening, der består af frivillige seniorer, der rykker ud og hjælper ved kulturelle arrangementer i Århus.

Så alt i alt er der lagt i kakkelovnen til en rigtig hyggelig frokost, hvor gæsterne udover den fine service også vil komme under kyndig behandling af en ”sprechstallmeister”, der vil dirigere slagets  gang og binde de danske og internationale delegater sammen - samt høre et oplæg af den engelske musikjournalist og forfatter Neil McCormick.