EFTERKLANG OPFØRER ”PERFORMING PARADES” I LEEDS
JON HEDEDAL
Efterklang spiller til FuseLeeds Festivalen
Efterklangs ”Performing Parades”, der er en opførelse af albummet ”Parades” i samarbejde med et klassik orkester, vil nu blive fremført i Leeds til årets FuseLeeds Festival.

Danske Efterklang har rigtig vind i sejlene i England. Bandets plade ”Parades” er netop blevet kåret som den 38. bedste i de seneste fem år af Clash Magazine, og nu skal selv samme plade opføres i Leeds med assistance fra det engelske klassiske orkester Britten Sinfonia.

Fremførelsen af albummet har titlen ”Performing Parades” og har tidligere været opført sammen med DR UnderholdningsOrkestret. Det fandt sted sidste efterår i DRs koncerthus og blev blandt andre overværet af arrangørerne af FuseLeeds09 Festivalen. De blev så begejstrede for koncerten, at de lige siden har arbejdet på, at få den opført på FuseLeeds09.

Arbejdet har nu båret frugt, og Efterklang vil sammen med Britten Sinfonia fremføre ”Performing Parades”. Koncerten finder sted 25. april i O2 Academy i Leeds.

Efterklang har tidligere spillet på SPOT Festivalen, og i år vil bandets bassist og manager Rasmus Stolberg være med i et af panelerne på festivalen. Programmet for disse vil blive offentliggjort snarest.