ARE WE BROTHERS? SKRIVER KONTRAKT MED DISCOGRAPH
JON HEDEDAL
Are We Brothers? - her på scenen til SPOT on Denmark i Paris.
Danske Are We Brothers? har netop skrevet kontrakt med det franske indie-pladeselskab Discograph - bandets debutplade vil snarest blive udsendt i det franske.

Are We Brothers?, hvis single ”Come Around” bl.a. har været ugens uundgåelige på P3, har nu fået kontrakt med det store franske indie-pladeselskab Discograph.

Første gang Discograph stiftede bekendtskab med Are We Brothers? var under SPOT Festival 2008, hvor en af pladeselskabets medarbejdere overværede bandets koncert, der blot var den femte, de nogensinde havde spillet. Koncerten skabte interesse omkring bandet, så da de også spillede til MXD og ROSA arrangementet SPOT on Denmark i januar 2009, var hele staben fra Discograph på tilskuerrækkerne.

- Jeg tror på at bandet kan drive det vidt i Frankrig, siger dirketør for Discograph Olivier Lacourt og fortsætter, - udover at have fantastiske sange er deres live-optræden formidabel og deres blanding af forskellige sounds og indflydelser er perfekt til de franske ører.

Are We Brothers? får ikke lov til at holde meget ferie, da de allerede senere i juni skal til Paris for at lave musikvideo og påbegynde promoveringsarbejdet omkring udgivelsen af deres debut i Frankrig.